Vercate

Ons verhaal

Het begon allemaal met een visie. Het Nederlandse modemerk is in 2019 opgericht door twee vrienden met een missie. Wat begonnen is in een slaapkamer is ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf, ook is de missie nooit veranderd.

Onze missie is om stijlvolle kleding te creëren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit maar dan voor een eerlijke prijs.

Wij hanteren uitsluitend de allerbeste materialen in onze producten. Elk product is ontworpen met oog voor detail, in de perfecte pasvorm. Belangrijk is dat onze producten niet alleen comfortabel zitten, maar ook duurzaam worden geproduceerd en langere tijd meegaan. Vercate staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Vercate, must-haves voor elke man.

Vercate is OEKOE-TEX 100 gecertificeerd. Elk onderdeel van onze overhemden is Oeko-Tex 100 gecertificeerd.

OEKO-TEX

GECERTIFICEERD

Elk onderdeel van onze producten is Oeko-Tex 100 gecertificeerd. De stof, knopen, tussenvoering en de draad. Textiel dat geproduceerd is zonder dit certificaat kan mogelijk schadelijk stoffen bevatten die slecht zijn voor het milieu of lichaam. Dit is een zeer belangrijk certificaat. Wij willen alleen de beste stoffen die volgens strenge eisen zijn geproduceerd leveren aan onze klanten. Dus geen schadelijke stoffen en ook nog eens milieuvriendelijk.

Bekijk onze collectie

VOOR EEN BETERE WERELD

DUURZAAMHEID

Wat wij belangrijk vinden aan onze producten is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat het product een langere tijd meegaat. Een duurzaam geproduceerd kledingstuk, gecreëerd om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Lees meer
Wat wij belangrijk vinden aan onze producten is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat het overhemd een langere tijd meegaat. Een duurzaan geproduceerd overhemd, gecreëerd om onze bijdrage te leveren