Onze visie

Vercate is een Nederlands opgericht heren modemerk. Kwaliteit in combinatie met draagcomfort staat bij ons op nummer één.

Vercate

Ons verhaal

Het begon allemaal met een visie. Het Nederlandse modemerk is in 2019 opgericht door twee vrienden met een missie. Wat begonnen is in een slaapkamer is ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf, ook is de missie nooit veranderd.

Onze missie is om stijlvolle kleding te creëren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit maar dan voor een eerlijke prijs.

Wat bij Vercate centraal staat is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat onze kleding een tijd meegaat en duurzaam wordt geproduceerd.

Vandaag de dag blijven we producten verder ontwikkelen en onze collecties uitbreiden.

OEKO-TEX

Gecertificeerd

Elk onderdeel van onze producten is Oeko-Tex 100 gecertificeerd. De stof, knopen, tussenvoering en de draad. Textiel dat geproduceerd is zonder dit certificaat kan mogelijk schadelijk stoffen bevatten die slecht zijn voor het milieu of lichaam. Dit is een zeer belangrijk certificaat. Wij willen alleen de beste stoffen die volgens strenge eisen zijn geproduceerd leveren aan onze klanten. Dus geen schadelijke stoffen en ook nog eens milieuvriendelijk.

voor een betere wereld

Duurzaam

Wat wij belangrijk vinden aan onze producten is duurzaamheid. Het is belangrijk dat onze producten niet alleen comfortabel zitten maar ook dat het product een langere tijd meegaat. Een duurzaam geproduceerd kledingstuk, gecreëerd om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Linnen overhemd voor zowel een zakelijke als een casual look. Shop nu exclusieve linnen overhemden van hoge kwaliteit in de online store - Vercate

Zakelijk & Casual

Premium Linnen

Deze overhemden zijn gemaakt van 70% katoen in combinatie met 30% linnen. De overhemden zijn perfect in de ventilatie door deze samenstelling. Dit zorgt voor een fris gevoel gedurende de dag. De overhemden kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden. Door de prachtige kleuren kan dit overhemd zowel op warme als op koude dagen worden gedragen.                

Bekijk de shirts

Strijkvrij

Bamboe supreme

Deze overhemden zijn gemaakt van bamboevezel. Dat zorgt ervoor dat het niet alleen lekker aanvoelt, maar het overhemd ook milieuvriendelijk maakt. De bamboevezel zorgt ervoor dat de stof cool voelt in de zomer en warm in de winter, waardoor dit hemd geschikt is voor alle gelegenheden. Door de strijkvrije techniek maakt het de dag een stuk gemakkelijker en stressvrij. Het zijn mooie getailleerde regular fit overhemden met een modieuze uitstraling. Naast de modieuze uitstraling zijn deze overhemden ook nog eens voorzien van een perfecte ventilatie door de bamboevezel, waardoor je zo goed al niet transpireert.

Bekijk de shirts